babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Óvd a babád és a magad egészségét a Magne B6-tal! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A terhesség, majd a szoptatás ideje alatt megnövekszik a női szervezet magnézi­umigénye, és a kellő óvatosság nélkül könnyen magnéziumhiány alakulhat ki. Ezért ilyenkor a kismama és a baba egészsége érdekében ajánlott a minőségi magnéziumpótlás, ami segíthet leküzdeni a hiánytüneteket, mint például a lábikragörcsöket, illetve hozzájárul a megfelelő magzati és csecsemőkori fejlődéshez. (1)

 

Miért fontos a magnéziumpótlás mindkettőtöknek?

 

Magzatod a teste minden egyes “építőanyagát” az édesanyjától, Tőled veszi fel. Születése után, a szoptatás ideje alatt is így jut táplálékhoz.

 

Terhességük alatt a kismamák fokozottan odafigyelnek magukra: igyekeznek a legjobbat adni a magzatnak minden téren. Mégis felmérések szerint a várandós nők akár 72%-a alacsony magnéziumszintű lehet.(2)  A szoptatás alatt pedig minden egyes liter anyatejjel 20-40 mg magnéziumot veszít az anya szervezete. (3)

 

A magnézium alapvető fontosságú ásványi anyag: szükséges a csontfejlődéshez, az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez – mindkettőtök számára! Hiánya növelheti a terhességi alatti cukorbetegséget, a koraszülés vagy a méhen belüli növekedés visszamaradásának kockázatát is. (1)

 

A kulcs a rendszeresség

 

A magnéziumpótlással kapcsolatban a legfontosabb tudnivaló a Te számodra is a rendszeresség! Gondoskodjunk a rendszeres magnézium-bevitelről, ugyanis az egyszerre bevitt nagy dózisú magnéziumot a szervezet nem tárolja el. A hiányállapotot akkor tudod a leginkább megelőzni, ha a magnéziumpótlást beépíted a napi rutiondba.

 

Gondoskodj mindkettőtökről a Magne B6 bevont tablettával!

Válassz olyan terméket, amely kiválóan felszívódó, szerves magnéziumot tartalmaz! A Magne B6 bevont tablettában magas arányban hasznosuló, 470 mg magnézium-laktát-dihidrát található. Mellette pedig B6-vitamin, ami elősegíti a magnézium felszívódását.

 

Ha minőségi magnéziumpótlásról gondoskodnál mindkettőtök számára, a Magne B6 bevont tabletta rendszeres használata Neked is javasolt.

További információkért látogass el a Magne B6 weboldalára.

 

 

A Magne B6 bevont tabletta javasolt napi adagja terhesség és szoptatás ideje alatt legfeljebb 4 db bevont tabletta. Vény nélkül kapható gyógyszer. Javallat: magnéziumhiány kezelésére.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

OPELLA HEALTHCARE COMMERCIAL Kft. 1138 Budapest, Váci út 133. „E” épület 3. emelet

Gyógyszer- és egyéb termékinformáció: (+36 1) 505 0055 | Web: www.sanofi.hu, www.magneb6.hu

 

MAT-HU-2201192 (2022.08.30.)

 

(1) Lynne M. Dalton et al. Nutrition Reviews, 2016, Volume 74, Issue 9, Pages 549–55

(2) Micke O et al. Dtsch Med Wochenschr. 2020;145:1628-34.

(3) Dror DK et al. Adv Nutr. 2018;9:278S–294S.

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Amit az életbe pakolsz, azt kapod vissza. Amit másnak adsz, azt esetleg egy harmadik valakitől kapod vissza, de visszakapod. Kivétel nélkül mindig igaz. Ezért nem mindegy, hogyan is viselkedsz az emberekkel.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!