babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Íme a Mamajoo.hu bestsellerjei, amelyekre neked is szükséged lehet! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Időről időre minden anyuka elgondolkodik, hogy mit is érdemes beszereznie szülés előtt. Mindenki mást tanácsol, így nehéz eldönteni, mi is az, amire igazán szükség van. A Mamajoo.hu oldalán mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet a kicsi első néhány éve alatt. Mik ezek? Tejgyűjtő kagylók, ortodontikus cumik és szopóreflex megtartó cumisüvegek. Hogy ezek miért fontosak? A következőkből megtudhatod!

Az sem mindegy, honnan rendelsz

 

Lássuk tehát a legalapvetőbb tényt! Mivel a kisgyerekek szervezete nagyon érzékeny, így egyáltalán nem mindegy, mit adunk a szájukba. Fontos, hogy miből, milyen technológiával készülnek az adott cumik, cumisüvegek, rágókák.

 

Azok a termékek a legmegfelelőbbek, amelyek megfelelnek az EU és az USA szabványainak, illetve amelyek BPA- és ftalátmentesek. Ilyen termékeket találhatsz a Mamajoo.hu oldalán is! Ezeket nyugodtan használhatod, hiszen egyáltalán nem veszélyesek a kicsire.

 

Melyek az oldal bestsellerjei, amelyeket minden anyuka imád?

 

A legfontosabb beszerzendők egyike az ortodontikus cumi, ezt a kórházba is érdemes magatokkal vinni a kisbabának összekészített holmik között. Ez segít neki megnyugodni, ráadásul az első néhány hónap során le is köti. Éjszakára és nappalra más-más cumi kell, ezeket legkönnyebben úgy tudod megkülönböztetni, hogy az alvósnak nincsen fogantyúja, amelybe a cumiláncot lehetne akasztani.

 

A szoptatás az anyaság egyik legbensőségesebb része. Erős kötődést hoz létre a kicsi és az édesanyja között, ám ez a folyamat nem mindig olyan kellemes az anyukáknak. Hogy fájdalommentes lehessen, kifejlesztették az anyatejgyűjtő kagylókat, amelyeket minden anyuka hamar megszeret, hiszen védik a bimbót és fájdalommentesítik a szoptatást.

 

Cumisüvegre is szükséged lesz, akár tápszerezik a kicsi, akár anyatejjel táplálod majd. A szopóreflex megtartó cumisüvegek a legjobbak, hiszen ezek a legalkalmasabbak minden pici baba számára. A választható két különböző méret között fiús és lányos üvegeket is találhatsz!

 

Miről nem szabad elfeledkezni?

 

Ahogyan azt már írtuk korábban is, a kicsik szervezete érzékeny, ezt pedig a Mamajoo.hu csapata is tudja! Éppen ezért találhatsz náluk sterilizálókat, amelyekkel pillanatok alatt tisztává varázsolhatsz minden babaholmit.

Ajánló

Számíts néhány álmatlan éjszakára!
Érvek és ellenérvek.
Amikről még nem hallottál.

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás, és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt a valamit -kerül, amibe kerül- meg tudjuk valósítani.

- Marie Curie -

A legjobb baba ajándék!