babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Nem alszik eleget, nem eszik eleget kisbabád? Folyton kézben szeretne lenni? Nem hagy egy pillanatra sem egyedül? Van megoldás! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Van egy módszer, amely megmondja, hogy milyen karakterű a kisbabád, miért nem alszik eleget, miért akar mindig kézben lenni, és azt is megmondja, hogy te hogyan tudsz mégis magadra fordítani időt. Tudod, hogy minden Édesanyának 10% kedvezmény jár a kronobiológiai elemzés végösszegéből, sőt, AJÁNDÉKBA kapod kisbabád és a te szeretetnyelved?

Érdekel? Olvass tovább!

Mielőtt megszületik kisbabánk, már vannak elképzeléseink arról, hogy milyen szépen fog majd egyedül aludni a csodaszép szobájában a csodaszép kiságyában, milyen jól fog játszani egyedül és hogy mi mennyi mindent fogunk tudni mellette csinálni.

 

Azonban az esetek többségében nem így alakulnak a mindennapok.

 

A kisbabák nem egyformák és nem úgy működnek, ahogyan a nagykönyvben leírják és ahogyan a közösségi oldalak fotói mutatják. A kisbabák mindegyike egy egyéniség, és mint egyéniség, sok nagyon másként viselkedik, mint mi magunk. Nem annyit alszanak, nem annyit esznek, nem úgy fejlődnek, ahogyan mások.

 

Bár akármennyire is szeretnénk, hogy kisbabánk úgy csináljon mindent, ahogyan másoknál látjuk, van egy módszer, ami alapján már a születésekor meg lehet mondani, hogy milyen is lesz a mi kisbabánk, tehát, hogy mennyi alvásra van szüksége, hogyan lehet majd a hozzátáplálást elkezdeni, mennyire lesz el magával, és még sorolhatnám.

 

A módszer, amivel meg lehet határozni erősségeinket, szuperképességeinket, a kronobiológia.

 

A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány. Egy fantasztikus önismereti módszer, melynek segítségével jobban megérthetjük önmagunk és a környezetünkben élők működését, így kisbabánkét és párunkét is. Emellett segít meghatározni, hogy mit tehetünk azért, hogy harmóniában élhessünk kisbabánk érkezése után immáron többtagúvá vált családunkban.

 

A kronobiológia választ ad arra arra, hogyan tudjuk alapvető tulajdonságainkat a legjobban kihasználni.

 

A születés dátumából (év, hónap, nap) kiszámíthatóak mindenki fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságai. Ezek velünk született személyiségjegyek, melyek meghatározzák a milyenségünket. Ebből adódik, hogy nem véletlen, hogy valaki csendesebb vagy harsányabb, valaki ki tudja mutatni az érzelmeit, vagy elfojtja. Ezek a tulajdonságok változhatnak a neveltetés, kulturális, szociális környezet, tanulás és tapasztalás hatására 15-50% mértékben.

 

A születési dátumból mindezeket a nagyon fontos információkat megtudhatod kisbabádról és saját magadról is 😊:

 

  • hány óra alvásra van szüksége
  • hogyan tudod elaltatni
  • mennyire lesz mozgékony
  • milyen játékok fogják lekötni
  • nyugodt, higgadt baba lesz vagy pedig minden érdekli és folyamatosan keresi majd az ingereket, és mindent ki akar majd próbálni
  • a hozzátáplálást követően milyen ételeket adj neki, ha már nagyobb, akkor milyen étkezésre figyelj az esetében
  • ha hasfájós, az miért lehet
  • mennyire fogja majd az érzelmeit kimutatni, mennyire lesz empatikus, és mennyire lesz együttműködő
  • mennyire lehet lekötni a figyelmét és mennyire lesz impulzív
  • hogyan fog tanulni, milyen módszerekkel tudod megtanítani mindenre, ami neked fontos

 

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen is vagy valójában, milyen a családod, akkor írj Vajda Zsuzsinak!

Minden Édesanyának 10% kedvezmény jár a kronobiológiai elemzés végösszegéből, sőt, AJÁNDÉKBA kapod kisbabád és a te szeretetnyelved, mert mindennél fontosabb, hogy tudd.

 

Az alábbi linken tudsz többet olvasni a kronobiológiáról, és ott tudsz elemzést kérni magadról és kisbabádról: https://tobbemberesgyerek.hu/kronobiologia/ 

 

 

Ajánló

Praktikák tőlünk Nektek!
Érvek és ellenérvek.
Legyünk felkészültek!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Amit az életbe pakolsz, azt kapod vissza. Amit másnak adsz, azt esetleg egy harmadik valakitől kapod vissza, de visszakapod. Kivétel nélkül mindig igaz. Ezért nem mindegy, hogyan is viselkedsz az emberekkel.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!